Logo
Om ossMaskinparkMiljö och kvalitetspolicyRamavtal

Om DAWAB

 

 

Dawab Sverige AB är ett företag med mångårig kunskap i branschen. Vi har erfarenhet ifrån alla områden inom anläggnings- och servicedykeri. Vanliga arbeten vi utför är: undervattenssvetsning, diverse betongarbeten (certifikat för betongklass 1 och i undervattensgjutning finns), undervattensinspektioner (certifikat för Vägverkets broinspektion och BaTMan finns), borrning och sprängning (certifikat för sprängning finns), viktning och sänkning av ledningar.

 

Alla våra dykare är utbildade och certifierade B-dykare, vilket är ett krav i Sverige för att få utföra undervattensarbeten. Alla har även den blå dykar- boken som är vårt yrkesbevis. Vi har också medarbetare med yrkesbevis inom bl.a. betong, snickeri och svetsning.

 

Vår affärside är att jobba utifrån ett starkt tänk på säkerhet, kvalité, kompetens och, inte minst, miljön. Med vår kunskap, service och maskinpark kan vi erbjuda kompletta, flexibla och effektiva lösningar. Vår marknad är industri-, stat-, kommun-, landsting-, föreningar samt shippingindustrin över hela Sverige.

 

Vårt mål är att alla våra kunder ska bli nöjda!

Kontakta oss

Tel: 031-53 23 23

E-post: info@dawabsverige.se

 

Besöksadress:

Godsgatan 11

418 79 GÖTEBORG

Öppet: måndag - fredag 9.00 - 17.00